Zoek in deze blog

  • Start
  • Blog
  • Mijn kado voor jou: ontdek hoe fascinerend jij bent!

Mijn kado voor jou: ontdek hoe fascinerend jij bent!

Foto smaragd

Wat maakt jou anders? Iedereen heeft een speciaal iets in zich wat hem of haar bijzonder maakt. Sally Hogshead, de oprichter van 'How to Fascinate' heeft mij een voucher (code) gegeven, waarmee ik 100 mensen kan verblijden, die GRATIS de 'Fascination Advantage®' test kunnen doen. Graag wil ik mijn code met je delen, zodat je kunt ontdekken wat jou speciaal maakt. Meer van jou, laat werkelijk zien wie jij bent. Het gaat er niet om om te veranderen! Het gaat erom dat je beseft wat jou fascinerend maakt. Wanneer je dit weet, dan maak jij het verschil op jouw manier en laat je je niet meer verleiden om iemand te zijn die je niet bent.

Hier is mijn speciale code: YOU-AtyourbestgiFtjh 
De eerste 100 mensen krijgen deze Fascination Persoonlijkheidstest gratis.

Wat moet je doen? Het is heel eenvoudig:

1. Ga naar http://www.howtofascinate.com/you en vul mijn code in: YOU-AtyourbestgiFtjh 

2. Beantwoord de vragen. Het is in de Engelse/Amerikaanse taal

3. Ontvang je resultaten en ontdek wat jouw personal brand uniek maakt. Je kunt anderen ook nog blij maken, want je krijgt je eigen code om deze te delen met jouw 100 vrienden/volgers.

Ik heb nog een tweede kado voor jou: Wanneer jij mij laat weten welke 'Fascination Advantage®' je hebt (één van de 49 stijlen), dan laat ik je weten welke kledingkleurkenmerken jouw unieke stijl ondersteunen.

Hele fijne feestdagen en een sprankelend 2017, waarin jij zult schitteren.

Met warme groet,

Jeanine

 

 

Tags: personal branding, persoonlijke uitstraling, personal imago, persoonlijke stijl, persoonlijke presentatie