Algemene Informatie

 

“De beste kleur van de wereld, is de kleur die jou het mooiste staat” Coco Chanel

Mijn naam is Jeanine Houben en ik geef sinds 2007 kleur- en kledingadvies in de regio Ede (Gelderland).Onderweg naar worden wie je bent.

Mijn visie is: From the heart to the heart! Ik werk vanuit mijn hart omdat ik weet dat jouw natuurlijke kleurpalet en persoonlijkheid uniek zijn. Dit is logisch want er is niemand zoals jij. Geen enkele methode past naadloos op wie jij bent. Het is een samenspel, waarbij jouw kleurpigmenten in combinatie met je persoonlijke kleurpalet, je figuur en je persoonlijke expressie centraal staan.

Centraal in mijn werk is de OVERTUIGING dat ieder mens uniek en mooi is gemaakt!

Ik ben van mening dat ieder mens uniek is en mooi is gemaakt. De kunst is om dat te laten zien. Onze blik naar ons zelf toe is vaak vertroebeld.
We laten ons makkelijk beïnvloeden door wat de maatschappij en de media ons voorschrijven. De vrijheid om bewust te kiezen voor kleur en kleding en om daarmee te laten zien wie wij werkelijk zijn, wordt ons daardoor ontnomen.

Ik ben je graag van dienst door je een passend kleur- en kledingadvies te geven, zodat je je bewust wordt van je mogelijkheden die je in je hebt en deze leert te benutten. Zo kom je als persoon tot je recht; jij met jouw unieke persoonlijkheid wordt daardoor zichtbaar.
Dit betekent dat men in de eerste instantie naar JOU kijkt en niet naar je mooie jurk of je mooie pak. Je kleding dient jou te ondersteunen.
Je zult merken dat in het dagelijks leven en in diverse situaties jouw overtuigingskracht groter wordt, omdat je geloofwaardig overkomt. Hierdoor zul je zelfverzekerder door het leven gaan, waardoor je (nog) lekkerder in je vel komt te zitten. Mooi hè?

Velen zijn je voorgegaan en kijken met voldoening terug op een geslaagde analyse. Ook jij zult versteld staan van het resultaat wanneer je merkt wat de juiste kleuren voor jou kunnen doen (zie meer hierover bij "Reacties").

Uitgangspunt van mijn advies is harmonie te creëren. Harmonie zorgt voor een oorspronkelijke uitstraling, waardoor je geloofwaardig overkomt (zie meer hierover bij "Het nieuwe kleuranalysesysteem”).

Samenvattend: Het inzicht dat je verkrijgt, geeft je de gelegenheid om jouw persoonlijke uitstraling tot uitdrukking te brengen in overeenstemming met wie je bént! Je komt fris, innemend, zelfverzekerd en uniek over. Je zult trots zijn op je zelf. In het artikel , komt de visie van Kleurstudio Ede ook tot uitdrukking.