Stijlanalyse

Anita voor en na haar persoonlijke make-over
Iedere dag lopen miljoenen mensen de deur uit, naar hun werk, naar een feestje of naar de supermarkt, zonder er bij stil te staan welke verstopte boodschap zij uitdragen door hun kleding, accessoires en wat nog meer in beeld is. Daarom is het belangrijk dat je weet welke persoonlijke stijl bij jou past. Maar ook welke stijl past in de situatie waarin jij je bevindt, rekening houdend met je persoonlijkheid én je boodschap.
Het kan natuurlijk ook zijn dat je situatie is veranderd, bijvoorbeeld door een zwangerschap of door afvallen of aankomen, en je de grip op je stijl bent kwijtgeraakt. Een belangrijk hulpmiddel bij het ontdekken van je persoonlijke stijl is de vragenlijst Breinvoorkeuren NBI. Jouw antwoorden geven inzicht in de stijl die past bij je uiterlijk, doelen, omgeving en je gevoel voor schoonheid en bovenal: bij jou.
Makkelijker je doelen bereiken!
Heb je het verlangen van invloed te zijn in de omgeving waar je bent? Dan is het belangrijk dat uiterlijk en innerlijk in overeenstemming zijn. Het effect is een geloofwaardige uitstraling. Je boodschap komt aan. Je verspilt geen tijd omdat je serieus wordt genomen. Je vult de vragenlijst bij je thuis online in en in mijn studio adviseer ik je over je persoonlijke stijl en hoe je die in diverse situaties kunt toepassen.

Voor meer info kun je mijn blog 'Integraal stijladvies ....' lezen.

 

Tags: kleuranalyse, stijladvies, stijlanalyse, persoonlijke make-over