'Diep onder de indruk van wat de juiste kleuren doen voor mij ...' (Mareille)

persoonlijke make-over van MareilleReactie van Mareille op haar persoonlijke make-over

Ik was al een tijd aan het overwegen om een stijladvies te gaan doen. Ik ben klein van stuk en had soms het idee niet de juiste kleding te dragen. Verder wil ik graag met meer stijl overkomen. Daarnaast twijfelde ik er aan of het ooit gegeven kleuradvies wel klopte. Eind jaren negentig ben ik tijdens een kleuranalyse getypeerd als een herfst. Ik heb mij eigenlijk nooit helemaal prettig bij de herfstkleuren gevoeld.

Vanmijn werkgever kreeg ik begin dit jaar een gratificatie en die wilde ik op een leuke manier besteden. Dus kwam ik eindelijk in actie om wat te gaan doen met het gewenste stijladvies. Via Google kwam ik terecht op de mooie website van Jeanine. De daarop beschreven persoonlijke make-over sprak mij erg aan, omdat ik concrete voorbeelden nodig heb voor de toepassing in mijn dagelijks leven. En afgelopen vrijdag was het zover.

Aan de hand van een aantal vragenlijsten kwamen we tot een doelstelling van de dag. Daarna gingen we eerst aan de slag met kleuren. En als verrassing kwam daar uit dat ik in tegenstelling wat ik jaren heb gedacht geen warm kleurtype, maar een koel kleurtype ben. Ik was diep onder de indruk wat de juiste kleuren voor je doen. Verder zijn we kritisch mijn garderobe doorgelopen. Wat wel en niet werkte voor mijn figuur. Verder kreeg ik bruikbare adviezen om mijn kleding in herfstkleuren te kunnen blijven dragen met wat koele accenten. Vervolgens werd mijn haar mooi gekapt en gezicht opgemaakt in de koele kleuren. En werden er passende kleren gezocht voor de fotoshoot. Al met al een positief verrassend resultaat. Een aantal vrienden en familieleden herkenden mij bijna niet van de na-foto! Jeanine heeft ruim de tijd genomen om alles door te nemen wat ik zeer heb gewaardeerd. Het was een enerverende dag, maar heeft veel opgeleverd. Inmiddels ben ik voorzien van weer mijn originele haarkleur met highlights en heb ik ook al wat nieuwe kleding aangeschaft. Stapje voor stapje naar degene die ik echt ben.