'Ik voel me een ander mens ...' (Anita, 40 jaar, vertelt over haar imagoadvies)

Anita voor en na haar make-over door Kleurstudio EdeAnita's reactie op hoe zij haar imagoadvies beleefd heeft:

Ik zag erg uit naar de persoonlijke make-over. Even tijd en aandacht voor mezelf. Ik zie het nog steeds als een prachtig cadeau, perfect getimed door God in een periode waarin ik mezelf kwijtgeraakt was door de stormen van het leven.

 

Ik ben erg onder de indruk van het eindresultaat. In mijn kast had ik toch te veel vergrijsde tinten in plaats van mooie heldere kleuren die mij goed staan. Iedere keer als Jeanine iets moois tevoorschijn haalde, wat verborgen zat in mij, raakte het me. De kleuren en tips deden niet alleen iets aan de buiten kant maar ook aan de binnenkant. De pareltjes die ze uitgedeeld heeft, heb ik ontvangen en koester ik. Zelfs weken na de make over kreeg ik nog complimenten van mijn omgeving dat ik er zo goed uit zie.

Jeanine is een zeer professionele, gepassioneerde en lieve vrouw die het vermogen heeft om je snel op je gemak te stellen en het beste in je naar boven te laten komen. Het komt op mij over dat haar motto is: Let the other shine!!!

Aan de hand van een quick scan was al snel duidelijk wat mijn voorkeurkledingstijl is en welke als 2e aanwezig is. Ik ga nu spelen met een mix van beide en afhankelijke van de situatie, kies ik bewust een bepaalde kledingstijl.

Daarna volgde de kleurenanalyse. Jeanine had zich goed voorbereid. Met behulp van mooie kleurige doeken, liet ze me zien welke kleuren mij flatteren, welke kleuren second best zijn en welke mij helemaal niet staan. De kleurenwaaier is voor mij bij twijfel een handig hulpmiddel.

Tot slot de make up. Dat was echt de kers op de taart. Wat een verschil maakt make up en dan niet dikke lage plamuur maar heel subtiel hier en daar een accent leggen. Het onderscheid tussen een warme en koele make-up is nu ook duidelijk voor mij. Hier heeft Jeanine veel verstand van. Ik ben er thuis meteen mee aan de slag gegaan.

Hoe ik ermee aan de slag ben gegaan en welk effect heeft het op mijn leven gehad

Toen ik na de make over in de spiegel keek, zag ik daar de vrouw die ik eens was weer helemaal terug. Voor mijn gevoel ben ik afgestoft, uit de mottenballen gehaald en al het spinrag was uit mijn haar. Mijn dochter vond me er jonger en minder moe uit zien!

Ik kies nu bewuster mijn kleding en laat die stijl afhangen van de gelegenheid. Bij het kopen van nieuwe kleding kies in nu bewuster de kleuren die bij me passen en me opfleuren.

Verder heeft de kapper een mooie grove permanent in mijn haar gedaan en draag ik regelmatig make up. Ik voel me een ander mens!

Dank je wel Jeanine voor wie je bent en dat je je gaven en talenten zo wilt gebruiken om anderen te laten schijnen!!!

Anita (ondernemer in Breda)

Tags: kleuranalyse, persoonlijke make-over, kleur- en kledingadvies, persoonlijk imago, Gelderland