Mandy: 'Ik heb een enorme boost gekregen van persoonlijke makeover'

Vrouw voor en na haar persoonlijke makeoverIk was op zoek naar welke kleuren mij zouden gaan versterken in deze nieuwe fase van mijn leven. Ik dacht dat ik dat zelf wist, maar door mijn persoonlijke make-over bij jou, realiseerde ik mij, dat ik wel naar de goede kleuren keek qua koelheid, maar dat ik de helderheid niet opzocht. 

Jouw aanpak om eerst te kijken naar wie je bent, wat je wilt uitstralen en hoe je wil overkomen is in mijn beleving nodig om in de goede kleuren te kunnen denken. Jouw aanpak heb ik als zeer prettig ervaren.
 
Ik heb een enorme boost gekregen van deze make-over en ik merk dat ik de knop heb omgezet om te denken en te voelen in wat het beste bij mij past. Vandaag ga ik de bezem door mijn kledingkast halen. De kleuren die niets voor mij doen, herken ik nu ook direct. Ook het inzicht in wat voor vormen en stoffen van kleding en accessoires het beste bij mij passen, heb ik goed in me opgenomen. En niet te vergeten de make-up die het effect compleet maken heb ik direct toegepast. Straks ga ik een keer shoppen en neem mijn kleurenwaaier mee om er zeker van te zijn dat ik bij mij passende kleur kleding uitzoek.
 
Jeanine, bedankt voor het geven van dit inzicht en de warme ontvangst in jouw studio.

 

Tags: kleuranalyse, persoonlijke make-over, persoonlijk imago