• Start
  • Reacties van klanten

'Effect presentatie van Jeanine Houben: vrouwen fleuriger, bewuster en opener

Jeanine Houbens presentatie: Love The Skin You Are InAnneke's reactie naar aanleiding van mijn presentatie tijdens een weekendvrouwenconferentie:
'Ik heb enorm genoten van je presentatie en alle vrouwen ook, zo te horen. De volgende dag zag je al verschil bij sommige vrouwen. ze hadden zich anders gekleed. De vrouwen zagen er fleuriger, bewuster en opener uit. Ongelooflijk wat een effect. Carolien viel dat ook op. Heel erg bedankt voor het zijn wie je bent en het voorbeeld wat je daardoor aan vrouwen geeft. Je praat er niet alleen over, je bent het ook!'
Anneke, organisator vrouwenconferenties

Effect van Jeanine's workshop bij vrouwen: meer kleur, transparantie en identiteitszekerheid!

Reactie van Jan (organisator conferenties) op workshop tijdens weekendconferentie vrouwen:
Ik wil je graag bedanken voor je workshop van zaterdagavond. Het was bijzonder te zien welk effect het had op de vrouwen als we kijken naar de dag erna. Meer kleur, meer transparantie, meer identiteitszekerheid. Wat jij laat zien weerspiegelt je hart en laat mensen openstaan voor verandering.

 

Mijn middag bij Kleurstudio Ede voelde als een warm bad

Persoonlijke make-over voelde als warm bad

Ik heb mijn middag bij Kleurstudio Ede ervaren als een warm bad.
Ik neem nooit veel tijd om wat aan mijn uiterlijk te doen. Ik was erg blij met de make-up foundation van Mpact die die mijn rode blossen wat temperden .
Je haar even bewerken met een stijltang werpt z'n vruchten af, zo blijkt. Misschien toch maar iets vaker doen.
Dat was de buitenkant. Maar Jeanine doet ook graag wat met de binnenkant. Leuk om wat vragenlijsten in te vullen en later te bespreken wat zij daaruit haalt.  Je binnen- en buitenkant verdienen aandacht op zijn tijd ... heerlijk !
Just because I m/ you're worth it !
Carolien Ruijtenberg