Mijn zichtbaarheid is authentieker geworden op mijn videoblogs

Jeanine is een inspirerende vrouw met visie... En dat spreekt mij erg aan! Enthousiast en gepassioneerd zet ze mensen in hun kracht. Ze helpt om jouw unieke talenten te ontdekken en deze vervolgens naar buiten toe uit te stralen. Ze geeft veel en wil mensen echt verder helpen. Zo heeft ze mij geholpen met presentatie tips, zodat ik in mijn videoblogs nog meer kan schitteren. Jeanine, dankjewel!

Lidwina Brusche
Mond-tot-mond marketing Expert bij Briljant
Filmmaker en actrice

 

Inzicht verkregen in het maken van een goede eerste indruk

Door Jeanine heb ik een betere kijk gekregen op welke kleuren het beste bij mij staan. Erg leuk om te ervaren hoe bepaalde kleuren wel en niet bij je passen. Ook heb ik advies gekregen met betrekking tot welke kledingcombinaties het beste bij bepaalde zakelijke afspraken passen. Aan het enthousiasme van Jeanine kun je merken dat ze van haar hobby haar vak heeft gemaakt. Een aanrader voor iedereen die een goede eerste indruk wilt maken.
M. Versfeld, Accountmanager

Ik ontdekte de kracht van mijn eigen breinvoorkeuren

Mirjams reactie op het communicatieadvies
 
Enorm blij ben ik dat ik de vragenlijst heb ingevuld van Neethling Brain Instruments (NBI®). Hierdoor heb ik meer zicht gekregen op mijn breinvoorkeuren. Het is ontspannen om te weten dat je mag zijn zoals je bent en je de kracht mag ontdekken van je breinvoorkeuren, in plaats van deze te zien als een zwakte.

Lees meer